Jeep alkatrész
Jeep alkatrész

Jeep alkatrészek, kiegészítők, off-road felszerelések széles választékban.

« VISSZA A NYITÓOLDALRA

Jeep alkatrészjeep-alkatreszek

kornyikjeepworks

400W HORDOZHATÓ NAPELEM

400W HORDOZHATÓ NAPELEM 400W HORDOZHATÓ NAPELEM
Ár: 289.913 Ft

 db 

Ajánlott márka, típus:
Overlanding Hordozható erőművek, napelemek

Leírás:

Nov. 15 - Dec. 31 között 359900 Ft helyett 289913 Ft!

Nagy hatékonyságú napelemek –

Ez az egyrészes, összecsukható 400 W-os napelem tökéletes otthoni használatra, kempingezéshez és hálózaton kívüli élethez. A magas napenergia-teljesítménynek és a 23%-os megnövelt hatásfoknak köszönhetően még gyorsabban töltheti fel hordozható erőművét, mint korábban.

Praktikus –

A védőtok kényelmesen kihajtható egy stabil állványba, amely 40-80° között állítható, így a napelem a legtöbb napenergiához juthat.

Tartós és könnyű –

Hajlékony EVA rétegekből és tartós üvegszálból készült, hogy egyesítse a rugalmas napelemek sokoldalúságát a merev napelemek erejével. Mindössze 16 kg súlyú, könnyű kialakításának és beépített vállpántjának köszönhetően ideális a szabadtéri kalandozók számára.

Időjárásálló –

Minden monokristályos szilícium cellát ETFE fólia borít, amely véd a törmeléktől, szennyeződéstől és víztől. Az IP68 vízálló besorolásával ez a hordozható napelem minden időjárási körülmények között biztonságosan működik, tökéletes kempingezéshez és tetőtéri használatra.

Összecsukható és hordozható –

Ez a kompakt kialakítású 400 W-os napelem helyet takarít meg az utazáshoz és a tároláshoz. Könnyen beállítható a hordozható erőmű feltöltéséhez. Ha készen áll az indulásra, gyorsan csukja le a panelt, és csúsztassa be a védőtokba, hogy berakja kisteherautójába vagy autójába.


Cikkszám:
4897082664871

Márka:
EcoFlow
Jeep alkatrészek, terepjáró alkatrészek • Kornyik Works © Minden jog fenntartva. Honlapkészítés